Ett fyrbent liv med energi

Visst älskar vi alla våra livskamrater till husdjur – stora som små, korta som långa, unga som gamla. Hunden har funnits vid människans sida sedan århundraden tillbaka men det är viktigt att inte ta våra vänners hälsa för givet.

Näring i mer än bara mat

Om du är hundägare är du säkert medveten om den uppsjö av alternativ som finns gällande djurmat. Det är viktigt att våra husdjur blir mätta och belåtna men även att de får i sig tillräckligt med näring. Trots att många foder innehåller vitaminer och mineraler är det inte alltid hundarna får i sig det som krävs för ett nyttigt och långvarigt liv.

Kosttillskott är inte bara till för oss

Tillskott i människans matintag har blivit populärt under det senaste decenniet. Nu finns det även kosttillskott för våra fyrbenta vänner! Du kan köpa detta online för att hitta de bästa priserna och den information du vill åt.

Varför investera?

Att skämma bort din hund handlar om mer än bara godis och leksaker. För ett så långt och välmående liv som möjligt behöver ditt husdjur en god hälsa. Dessutom är det lika viktigt att spendera pengar på kosttillskott som på maten i sig. För vi vet att du vill spendera så många år som möjligt med din bästa vän!